Home Servicii medicale Gastroenterologie
Contacteaza-ne:   

Gastroenterologie

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 
Gastroenterologie Programeaza-te

Cand apelezi la specialitatea denumita Gastroenterologie? Atunci cand ai nevoie de un diagnostic si un tratament pentru tratarea afectiunilor tubului digestiv (esofag, stomac, duoden, intestin subtire si gros) si a organelor anexe (ficat, vezica biliara, pancreas).
Simptome
Care sunt simptomele ce indica afectiuni gastroenterologice?

Durerile abdominale de intensitate variabila si cu localizare difuza sau precizata (epigastru, hipocondru drept sau stang, periombilical, flancuri), durere cu sau fara iradiere, aparare musculara, sindrom dispeptic cu senzatie de voma, greturi sau varsaturi, pirozis cu sau fara senzatie de reflux, balonari postprandiale, tulburari ale tranzitului intestinal (constipatie, diaree sau scaun alternant), hemoragie digestiva superioara (hematemeza – varsaturi in “zat de cafea”) sau inferioara (scaune melenice – moi, “negre ca pacura”).

Toate aceste simptome din Gastroenterologie pot avea un debut insidios sau brutal, in plina stare de asa-zisa sanatate (aparenta) si obliga pacientii sa se prezinte la medic. De cele mai multe ori sunt necesare mai multe analize si investigatii medicale suplimentare, unele de inalta performanta, toate acestea conducand la stabilirea unui diagnostiv rapid, sigur, care permite inceperea unui tratament eficient.

Nu ignora semnele ingrijoratoare pe care ti le transmite aparatul digestiv si programeaza-te pentru un consult, la Sanador!

Orice afectiune medicala localizata la nivelul aparatului digestiv (esofag, stomac, duoden, jejun, ileon, colon si glandele anexe: ficat cu vezica biliara si pancreas) poate fi investigata, diagnosticata si tratata cu profesionalism de medicii din echipa noastra.


Contacteaza-ne

Nume, Prenume*:
Telefon*:
E-mail*:
Detalii:
 
 
*campuri obligatorii

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al produsului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Popescu E. 21.10.2020
Excelent
Recomand cu caldura
Bujna ziua! Recomand aceasta clinica!
Aboneaza-te la newsletter!